Γεια σας φίλες και φίλοι, το ταπεράκι μας έγινε αγαπημένη συνήθεια που αγαπήσαμε όλοι στην οικογένεια γιατί βρήκαμε το τρόπο να τρώμε υγιεινά και νόστιμα και πανω απ όλα σπιτικά!
Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε και κάτι νέο που με εντυπωσίασε για την ποιότητα καιτη γεύση του κι αυτό είναι το βιολογικό έλαιο αβοκάντο ψυχρής έκθλιψης της _Grecelia _που είναι ένα προϊόν 100% φυσικό με μόλις 1 θερμίδα ανά ψεκασμό.
Φυσικά όμως επιλέξαμε το αγαπημένο μας φαγητοδοχείο eco life της _Tiny Gang _για να διασφαλίσουμε ότι το φαγητό μας θα παραμείνει αναλλοίωτο στη σωστή θερμοκρασία μα ακόμα κι αν κρυώσει το φαγητό το ανοξείδωτο ατσάλινο δοχείο μπαίνει στο φούρνο!
_Υλικά_
- 40γρ. Baby σπανάκι
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 20γρ. Φέτα
- 3 ψεκασμοί έλαιο αβοκάντο Grecelia
- 1 αυγό
- 1 τορτίγια 20cm
- 1/2 ντομάτα
- Μαρούλι
- Ελιές ροδέλες
- Αγγούρι
- Αλάτι-Πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι κάνουμε τους τρεις ψεκασμούς με το έλαιο αβοκάντο και σοταρουμε ελαφρά το κρεμμυδι κομμένο σε ροδέλες και το σπανάκι.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με αλάτι και πιπέρι και το αδειαζουμε από πανω απο το σπανάκι.
Μόλις αρχίσει να ψήνεται η ομελέτα μας προσθέτουμε την φέτα θρυμματισμένη και τέλος τη τορτίγια.
Γυρνάμε με προσοχή τη τορτίγια να ψηθεί κι εκείνη λιγάκι και τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε σε φέτες σαν σούσι.
Σερβίρουμε στο φαγητοδοχείο μας μαζί με λίγη σαλάτα μαρουλι, ντομάτα αγγούρι και ελιές ροδέλες.
Πηγή mrsolivespoon18