Γεια σας φίλες και φίλοι, ξέρω πως πολλοί γονείς ανησυχούν αν το γεύμα που δίνουν στο σχολείο είναι θρεπτικό κι υγιεινό. Επίσης και εργαζόμενοι παίρνοντας φαγητό στην εργασία τους έχουν ακριβώς την ίδια ανησυχία.
Όταν τα υλικά σου είναι ολόφρεσκα κι αγνά σίγουρα είναι και θρεπτικά! Όπως τα ζυμαρικά μου που είναι από τα Παραδοσιακά ζυμαρικά Ανδρίτσαινα με φρέσκα υλικά και προσεγμένη ποιότητα σε κάθε συσκευασία. Επέλεξα αυτά με τη ντομάτα και σπανάκι που είναι με λαχανικά κι έτσι παίρνουν κι από εκεί βιταμίνες.
Θα μου πεις όμως τι παει να πει φυτικός τόνος; θα σου πω λοιπόν πως δοκίμασα αυτό τον «τόνο» από την εταιρεία good catch distribution που η γεύση του θυμίζει σαν να τρως ψάρι αλλά είναι από λαχανικά ιδανικό και για όσους δεν τρώνε ψάρι και παράλληλα υγιεινό.
Όπως πάντα χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μας φαγητοδοχείο Eco life από την εταιρεία Tiny gang για να έχει το φαγητό όλα τα θρεπτικά του συστατικά αναλλοίωτα στη σωστή θερμοκρασία! Ακόμα όμως κι αν κρυώσει μην ανησυχείς γιατί μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων και στο φούρνο!
Υλικά
- 200γρ. Βίδες σπανάκι-ντομάτα Andritsaina pasta
- 1 συσκευασία φυτικό μεσογειακό τόνο Good catch distribution
- 20γρ. Ελιές ροδέλες
- 20γρ. Καλαμπόκι
- Αλάτι-Πιπέρι
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας για 6 με 8 λεπτά. Σουρώνουμε και τα ξανά ρίχνουμε στη κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο.
Αποσύρουμε από το μάτι και προσθέτουμε μέσα τις ελιές, το καλαμπόκι και τον φυτικό τόνο. Ανακατευουμε να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Μεταφέρουμε το φαγητό μας στο φαγητοδοχείο και συνδυάζουμε με μια σαλάτα μαρούλι και λίγες φέτες πορτοκάλι.
Μέσα σε 10 λεπτά έχεις ετοιμάσει ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που μικροί μεγάλοι θα αγαπήσουν!
Πηγή mrsolivespoon18